z

Commercial Support Clients: Clients with support contracts can get escalated support assistance by visiting Nagios Answer Hub. These forums are for community support services. Although we at Nagios try our best to help out on the forums here, we always give priority support to our support clients.

Search found 481 matches

Return to advanced search

Re: Nagios XI

My understanding is that the discussions page is not monitored by Nagios employees like they were for the Forums. If you want Employee responses, you will need to open a case on Answer Hub. Per the "Welcome to Nagios Enterprises Questions & Answers. Join the Conversation!" topic: https...
by hbouma
Fri May 27, 2022 10:07 am
 
Forum: Open Source Nagios Projects
Topic: Nagios XI
Replies: 1
Views: 327

Re: Issues after migrating to a new server

Ok, I have tested this out. RHEL 8.5 64bit VM Nagios XI server works fine after install. Logins work. Backup taken from RHEL 7.9 64bit VM Nagios XI server by running /usr/local/nagiosxi/scripts/backup_xi.sh Restore of the backup done to RHEL 8 server by running /usr/local/nagiosxi/scripts/restore_xi...
by hbouma
Tue Mar 29, 2022 11:59 am
 
Forum: Nagios XI
Topic: Issues after migrating to a new server
Replies: 46
Views: 2289

Re: Issues after migrating to a new server

So, I looked at all those files. None of them have changed from the time it worked pre-migration, to when it failed post migration.

Since this is a DEV server, I am going to have it restored from backup, run through the steps one at a time and see what happens and when the logins stop working again.
by hbouma
Wed Mar 23, 2022 9:37 am
 
Forum: Nagios XI
Topic: Issues after migrating to a new server
Replies: 46
Views: 2289

Re: Issues after migrating to a new server

Well, I spoke too soon. I got everything working, migrated my data using the instructions from Nagios, copied the data to the new offloaded database, redid the passwords and then started the service. Everything starts, the database is working fine, but I get this error whenever I try to log in. This...
by hbouma
Tue Mar 22, 2022 12:49 pm
 
Forum: Nagios XI
Topic: Issues after migrating to a new server
Replies: 46
Views: 2289

Re: Issues after migrating to a new server

Ok, got it fixed. The issue appears to be entirely related to some FIPS fun and a new verison of openldap on RHEL 8 vs RHEL 7. These are the steps I had to run to fix it. edit the /etc/openldap/ldap.conf to uncomment the following line: TLS_CACERT /etc/pki/tls/cert.pem run the following commands: up...
by hbouma
Mon Mar 21, 2022 8:58 am
 
Forum: Nagios XI
Topic: Issues after migrating to a new server
Replies: 46
Views: 2289

Re: Issues after migrating to a new server

LDAP Search from the command line is failing with a complaint about the DH certificate key. I am reaching out from to our server team on this. [root@servername~]# LDAPTLS_REQCERT=never ldapsearch -x -H ldaps://LOAD_BALANCED_IP -D USER_ACCOUNT -W -b "[i]SEARCH_BASE[/i]" -s sub "(cn=)&q...
by hbouma
Thu Mar 17, 2022 3:39 pm
 
Forum: Nagios XI
Topic: Issues after migrating to a new server
Replies: 46
Views: 2289

Re: Issues after migrating to a new server

Hello,

I haven't heard anything back and just wanted to check in.
by hbouma
Thu Mar 17, 2022 10:37 am
 
Forum: Nagios XI
Topic: Issues after migrating to a new server
Replies: 46
Views: 2289

Re: Issues after migrating to a new server

I have made the changes, but no logs are being written. I will be sending you the php.ini and the phpinfo(); output.
by hbouma
Tue Mar 15, 2022 8:18 am
 
Forum: Nagios XI
Topic: Issues after migrating to a new server
Replies: 46
Views: 2289

Re: Issues after migrating to a new server

Sorry for the delay. I appear to no longer get notifications when my posts are updated. We checked out the AD servers, and we see login attempts from my work computer at the time I attempt to authenticate to the Nagios XI web page, but do not see any authentication attempts from the server itself. I...
by hbouma
Fri Mar 04, 2022 3:05 pm
 
Forum: Nagios XI
Topic: Issues after migrating to a new server
Replies: 46
Views: 2289

Not receiving support forum emails

I have stopped receiving support forum emails when topics I have made get a reply. There are no emails listed in our spam filter from Nagios, nor are there any junk emails from the Nagios forum.

Has anything changed recently about the notifications from the support forum?
by hbouma
Fri Mar 04, 2022 8:17 am
 
Forum: Nagios XI
Topic: Not receiving support forum emails
Replies: 1
Views: 83
Next

Return to advanced search