z

Commercial Support Clients: Clients with support contracts can get escalated support assistance by visiting Nagios Answer Hub. These forums are for community support services. Although we at Nagios try our best to help out on the forums here, we always give priority support to our support clients.

No data in performance graph showing 0 value

This support forum board is for support questions relating to Nagios XI, our flagship commercial network monitoring solution.

No data in performance graph showing 0 value

Postby dimsum » Tue Jun 07, 2022 7:55 am

Hello,

I have a problem with the performance graph is not working. it's showing 0 value anytime. but I can get this graph in an old graph with mrtg. see the pictures attached. any idea to fix this issue.

Thank you
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
dimsum
 
Posts: 147
Joined: Thu Aug 15, 2013 6:05 pm

Re: No data in performance graph showing 0 value

Postby gsmith » Tue Jun 07, 2022 9:01 am

We're moving to a new support system!

The Nagios Answer Hub is a place where you can get help with technical questions from our experts. There, you can quickly open tickets and join discussion boards.

Request Nagios Answer Hub access here: https://info.nagios.com/answer-hub-access-new-users

After completing the access form, you will be given access to a portal where new tickets can be created. We will keep the old customer forum sections and ticket system available for current cases to be resolved.

Go to the Answer Hub
gsmith
 
Posts: 1253
Joined: Tue Mar 02, 2021 11:15 am


Return to Nagios XI

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests