Nagiosgraph not working (rrd empty)

Engage with the community of users including those using the open source solutions.
Includes Nagios Core, Plugins, and NCPA

Nagiosgraph not working (rrd empty)

Postby Tenttu » Fri Apr 05, 2013 6:11 am

Hello!

I've installed Nagios 3.5.0 on a 64-bit Centos 6.4 and i have the official nagios plugins installed. After this i wanted to have the graphed-service also, so i installed nagiosgraph 1.4.4. My problem is that nagiosgraph doesn't seem to work. When i click the graph icon it shows me red error messages "No data available.." where the graphs should be.

My perfdata.log file is updating frequently, but it only has one input/line it and it's not the one i'm trying to get graphed at the moment. Any ideas?

Thanks!
Tenttu
 
Posts: 9
Joined: Thu Mar 28, 2013 8:02 am

Re: Nagiosgraph not working (rrd empty)

Postby Tenttu » Fri Apr 05, 2013 8:36 am

Hey again!

I managed to solve my problem after all. I had one typo and also some perfdata paths were wrong. This topic can be closed and/or deleted.

Thanks!
Tenttu
 
Posts: 9
Joined: Thu Mar 28, 2013 8:02 am

Re: Nagiosgraph not working (rrd empty)

Postby slansing » Fri Apr 05, 2013 9:42 am

Ahh thanks for letting us know, closing as resolved, we generally do not delete threads as they can help others troubleshoot. :)
slansing
 
Posts: 7698
Joined: Mon Apr 23, 2012 4:28 pm
Location: Travelling through time and space...


Return to Community Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests