URL /nagios/< was not found

Engage with the community of users including those using the open source solutions.
Includes Nagios Core, Plugins, and NCPA

URL /nagios/< was not found

Postby ArhanDalal » Wed Jun 12, 2013 4:45 am

Hi All

I have installed nagios core in my RHEL system. Through command line I am able to start/stop Nagios, but not able to open URL. URL is showing below error

Not Found

The requested URL /nagios/< was not found on this server.
Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at 10.251.158.36 Port 80

I have 2 apache tomcat running in my server
1) /apache-tomcat-5.5.35
2) /apache-tomcat-6.0.26

Also in leftside of URL I can see broken link like

Current Status

* /tac.cgi" target="">Tactical Overview
* /statusmap.cgi?host=all" target="">Map
* /status.cgi?hostgroup=all&style=hostdetail"

Please help
ArhanDalal
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 12, 2013 4:25 am

Re: URL /nagios/< was not found

Postby abrist » Wed Jun 12, 2013 9:52 am

Tomcat is not really supported. You have to configure the virtual hosts and cgis yourself as the vhosts config in most nagios packages is for standard apache, not jsp/tomcat apache. You should be able to make it work, but it may take a bit of hacking.

What does your virtual host config look like? Do you only have the tomcat bins running, or a pure apache server as well?
Former Nagios employee
"It is turtles. All. The. Way. Down. . . .and maybe an elephant or two."
VI VI VI - The editor of the Beast!
Come to the Dark Side.
abrist
Red Shirt
 
Posts: 8334
Joined: Thu Nov 15, 2012 1:20 pm


Return to Community Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests