outcome is not consistent

An open discussion forum for obtaining help with Nagios Core. Nagios Core users of all experience levels are welcome here. Subforum have been created for the discussion of Nagios Core and Nagios Plugin development.

NOTE: The SourceForge.net mailing lists have been deprecated in favor of this forum in order to expedite support and provide additional features not available on the old mailing list.

Outcome is not consistent

Postby hkfishy » Tue Mar 15, 2011 8:03 pm

Hi guys,
I have nagios installed and well configured.
But the interface outcome is very weird, I didn't encounter this situation before.
There are 2 pictures, on one second it is normal, showing the correct status of the processes. On another second after manual refreshing, the page shows "No matching service".

Here attaches 2 pictures that I said.

Please help!!
Attachments
scene1.JPG
Normal
scene1.JPG (46.96 KiB) Viewed 769 times
hkfishy
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 15, 2011 7:34 pm

outcome is not consistent

Postby hkfishy » Tue Mar 15, 2011 8:10 pm

Hi,
Can some one answer me why sometimes the result is normal (scene1.JPG). But when I refresh, "No matching service" is shown (scene2.JPG)?
Attachments
scene1.JPG
normal
scene1.JPG (46.96 KiB) Viewed 769 times
hkfishy
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 15, 2011 7:34 pm

outcome is not consistent (2)

Postby hkfishy » Tue Mar 15, 2011 8:12 pm

Here is the second scene.
Attachments
scene2.JPG
scene2.JPG (47.64 KiB) Viewed 769 times
hkfishy
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 15, 2011 7:34 pm


Return to Nagios Core

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests