http problem

An open discussion forum for obtaining help with Nagios Core. Nagios Core users of all experience levels are welcome here. Subforum have been created for the discussion of Nagios Core and Nagios Plugin development.

NOTE: The SourceForge.net mailing lists have been deprecated in favor of this forum in order to expedite support and provide additional features not available on the old mailing list.

http problem

Postby ps2ali » Wed May 04, 2011 6:31 am

dear all,

i have setup nagios perfectly ,but i can not log in to nagios web interface remotely but locally i dont have any problem , my SElinux and firewall are disabled .please its urgent ,i follow all instructions in nagios documentation .

thanks a lot
ps2ali
 
Posts: 11
Joined: Tue Apr 26, 2011 4:47 am

Re: http problem

Postby mguthrie » Fri May 06, 2011 4:57 pm

Is your nagios server behind a router or external firewall? If it is you need to set up port forwarding on the router/firewall to let http traffic on port 80 get through.
mguthrie
 
Posts: 4384
Joined: Mon Jun 14, 2010 10:21 am

Re: http problem

Postby ps2ali » Sun May 08, 2011 3:55 am

its solved , theproblem was that i had 2 virtuals network enabled so i disabled them and its workin fine now .
ps2ali
 
Posts: 11
Joined: Tue Apr 26, 2011 4:47 am

Re: http problem

Postby mguthrie » Mon May 09, 2011 12:34 pm

Awesome, glad it's working for you!
mguthrie
 
Posts: 4384
Joined: Mon Jun 14, 2010 10:21 am


Return to Nagios Core

Who is online

Users browsing this forum: craigtho and 28 guests