Nagios showing blank page.

An open discussion forum for obtaining help with Nagios Core. Nagios Core users of all experience levels are welcome here. Subforum have been created for the discussion of Nagios Core and Nagios Plugin development.

NOTE: The SourceForge.net mailing lists have been deprecated in favor of this forum in order to expedite support and provide additional features not available on the old mailing list.

Nagios showing blank page.

Postby prak86 » Thu Dec 31, 2009 12:12 am

Hi i have installed nagios 3.2 in a vm of CentOS 5.3. After installation and when i try to login in nagios web interface, its showing blank screen other than home and documentation page.

Can anybody help me over this. :?:
prak86
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 31, 2009 12:00 am

Re: Nagios showing blank page.

Postby sanborn » Mon Jan 04, 2010 12:03 pm

Make sure you use a "/" at the end of the url. i.e. http://1.1.1.1/nagiosxi/

John
sanborn
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 28, 2009 9:53 am

Re: Nagios showing blank page.

Postby prak86 » Tue Jan 05, 2010 2:02 am

ya i am not getting any problem in url , for me i can able to see the menu in the left side and the home page and documentation page is also coming fine for me
prak86
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 31, 2009 12:00 am

Re: Nagios showing blank page.

Postby egalstad » Tue Jan 05, 2010 11:51 am

Is sounds like you installed Nagios Core - is that correct?

If so, SELinux might need to be disabled. Check the Nagios Core quickstart guide for Fedora for instructions on fixing this.
As of May 25th, 2018, all communications with Nagios Enterprises and its employees are covered under our new Privacy Policy.
User avatar
egalstad
 
Posts: 77
Joined: Thu Oct 29, 2009 2:07 pm


Return to Nagios Core

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], irinapurkova, tgriep and 21 guests