Check_Eximailqueue query returned no output!

An open discussion forum for obtaining help with Nagios Core. Nagios Core users of all experience levels are welcome here. Subforum have been created for the discussion of Nagios Core and Nagios Plugin development.

NOTE: The SourceForge.net mailing lists have been deprecated in favor of this forum in order to expedite support and provide additional features not available on the old mailing list.

Re: Check_Eximailqueue query returned no output!

Postby rlinux57 » Wed Mar 15, 2017 12:18 am

I have changed it as per your request. Than i go to the nagios user and run following command.

Code: Select all
su - nagios
Last login: Wed Mar 15 05:09:28 UTC 2017 on pts/0
-bash-4.2$ /usr/bin/sudo -u root /usr/sbin/exim -bpc
21
rlinux57
 
Posts: 291
Joined: Mon Dec 08, 2014 12:03 am

Re: Check_Eximailqueue query returned no output!

Postby ssax » Wed Mar 15, 2017 4:21 pm

Ok, try re-running the check from the XI server, what is it showing?
Be sure to check out our Knowledgebase for helpful articles and solutions!
User avatar
ssax
Dreams In Code
 
Posts: 2813
Joined: Wed Feb 11, 2015 12:54 pm

Re: Check_Eximailqueue query returned no output!

Postby rlinux57 » Thu Mar 16, 2017 12:51 am

It's nagios core and i resinstalled nrpe and its plugins from source code, now it is working. But i don't know why it's not working on centos-7 using epel repo.
rlinux57
 
Posts: 291
Joined: Mon Dec 08, 2014 12:03 am

Re: Check_Eximailqueue query returned no output!

Postby ssax » Thu Mar 16, 2017 1:45 pm

Sorry, my mistake about the XI vs Core thing.

Did you try it again after you got the sudoers file setup properly or did you just re-install before testing?
Be sure to check out our Knowledgebase for helpful articles and solutions!
User avatar
ssax
Dreams In Code
 
Posts: 2813
Joined: Wed Feb 11, 2015 12:54 pm

Re: Check_Eximailqueue query returned no output!

Postby rlinux57 » Mon Mar 20, 2017 12:36 am

I re-tried on my other VPS client, it again shows same error. I don't know why it gives error when i install through yum.
rlinux57
 
Posts: 291
Joined: Mon Dec 08, 2014 12:03 am

Re: Check_Eximailqueue query returned no output!

Postby dwhitfield » Mon Mar 20, 2017 9:15 am

What version did you install from source? nrpe-2.15-7.el7.x86_64 appears to be the version from epel.

If they are different versions, is it ok to go ahead and lock this up or do you want to dig a little deeper?
Be sure to check out our Knowledgebase for helpful articles and solutions!
User avatar
dwhitfield
The Doctor
 
Posts: 2091
Joined: Wed Sep 21, 2016 10:29 am
Location: Nagios Enterprises, LLC

Previous

Return to Nagios Core

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests