Nagiosgraph

An open discussion forum for obtaining help with Nagios Core. Nagios Core users of all experience levels are welcome here. Subforum have been created for the discussion of Nagios Core and Nagios Plugin development.

NOTE: The SourceForge.net mailing lists have been deprecated in favor of this forum in order to expedite support and provide additional features not available on the old mailing list.

Nagiosgraph

Postby orani » Sun Oct 16, 2016 10:26 pm

I am using nagiosgraph. I configure it and it is working fine but...

If i change for example at ping service check the warning and critical thressholds and restart nagios and apache, i see that changes at nagios but at nagiosgraph i see the old values for warning and critical.

i deleted the rrd file for the specific host and i run again the insert.pl script to re create the rrd. It was recreated but the old warning/critical values are still there.

At nagios when we make a change we restart the nagios proccess to see the change at web interface. Is there an equal way to do with nagiosgraph?
orani
 
Posts: 125
Joined: Wed May 06, 2015 3:33 pm

Re: Nagiosgraph

Postby rkennedy » Mon Oct 17, 2016 10:05 am

For new data, I generally recommend recreating the RRD's to flush out any old information.

Unfortunately, nagiosgraph isn't our product so it's hard to say what exactly could be done on that stand point.
rkennedy
 
Posts: 6562
Joined: Mon Oct 05, 2015 11:45 am

Re: Nagiosgraph

Postby orani » Thu Jan 12, 2017 3:08 am

close this thread please. it is solved
orani
 
Posts: 125
Joined: Wed May 06, 2015 3:33 pm


Return to Nagios Core

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests