Map doesn't work

An open discussion forum for obtaining help with Nagios Core. Nagios Core users of all experience levels are welcome here. Subforum have been created for the discussion of Nagios Core and Nagios Plugin development.

NOTE: The SourceForge.net mailing lists have been deprecated in favor of this forum in order to expedite support and provide additional features not available on the old mailing list.

Map doesn't work

Postby t3dus » Sat Jan 13, 2018 4:17 pm

I have a nagios server on a VPS server and everything is working just fine except the map..

The map has this error. I'm not exactly sure how to fix it.
Attachments
map error.PNG
map error.PNG (7.83 KiB) Viewed 38 times
User avatar
t3dus
 
Posts: 87
Joined: Thu Feb 04, 2016 3:46 pm
Location: IA

Re: Map doesn't work

Postby dwhitfield » Mon Jan 15, 2018 1:28 pm

What info, if any, does it show when you click the "here" for more info? It looks like the map is not able to see the nagios process, but if everything else is working it does make a lot of sense.

What's the output of:

Code: Select all
service nagios status
sestatus
ps -aef | grep nagios.cfg


Please put the output in a code block (or blocks). The "Code" button is the fifth from the left on the post input screen (between Quote and List).
Be sure to check out our Knowledgebase for helpful articles and solutions!
User avatar
dwhitfield
The Doctor
 
Posts: 4307
Joined: Wed Sep 21, 2016 10:29 am
Location: Nagios Enterprises, LLC


Return to Nagios Core

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests