Check_MK Hosts not showing

An open discussion forum for obtaining help with Nagios Core. Nagios Core users of all experience levels are welcome here. Subforum have been created for the discussion of Nagios Core and Nagios Plugin development.

NOTE: The SourceForge.net mailing lists have been deprecated in favor of this forum in order to expedite support and provide additional features not available on the old mailing list.

Check_MK Hosts not showing

Postby arharris » Tue Feb 13, 2018 11:30 am

Searching for this topic, have not found a solution...
I am having an issue configuring hosts - I add a host in the WATO configuration, the tests look good... but the host does not reflect in the current hosts.

I have reloaded the site, no change. This seems to be all the configuration changes - as I added a host group, and it does not show in the host group section.

If I am missing a how-to, can anyone point me in the right direction?
arharris
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 13, 2018 11:26 am

Re: Check_MK Hosts not showing

Postby mcapra » Wed Feb 14, 2018 2:14 pm

Being that no one on these forums is involved in the maintenance of WATO, you might try asking around that community's mail list:
http://mathias-kettner.de/check_mk_lists.html
Former Nagios employee
http://www.mcapra.com/
User avatar
mcapra
 
Posts: 3078
Joined: Thu May 05, 2016 3:54 pm

Re: Check_MK Hosts not showing

Postby cdienger » Wed Feb 14, 2018 3:14 pm

Thanks for the link @mcapra!

@arharris as was pointed out, you'll find better luck with the Check_MK mailing list(s) but let us know ifyou have anything specific to Nagios we can help with.
User avatar
cdienger
Support Tech
 
Posts: 919
Joined: Tue Feb 07, 2017 11:26 am


Return to Nagios Core

Who is online

Users browsing this forum: Knack, Majestic-12 [Bot] and 33 guests