We've moved to a new support system!

The Nagios Answer Hub is a place where you can get help with technical questions from our experts. There, you can quickly open tickets and join discussion boards.

Request Nagios Answer Hub access here: https://info.nagios.com/answer-hub-access-new-users

After completing the access form, you will be given access to a portal where new tickets can be created. We will keep the old customer forum sections and ticket system available for current cases to be resolved.

Go to the Answer Hub

Nagios status information

Engage with the community of users including those using the open source solutions.
Includes Nagios Core, Plugins, and NCPA

Nagios status information

Postby StanGilbertlandria » Mon May 09, 2022 10:56 pm

Hi

I am working on a project that has my computer communicating with an arduino board that reads the sensor output and test it in a C plugin for nagios. My problem is that the status information is always null. My plugin is in the lib"/usr/local/nagios/libexec" In commands.cfg I added the following:

define command{
command_name arduino_temp_sensor
command_line /usr/local/nagios/libexec/essai.c
}
And in the localhost.cfg I added the following:

define service{
use generic-service
host_name localhost
service_description Temp
check_command arduino_temp_sensor
}
I'm confused if the output of the printf should appear in the status information or not omegle shagle. Thanks in advance.
StanGilbertlandria
 
Posts: 4
Joined: Sat Mar 26, 2022 2:24 am

Return to Community Support

Who is online

Users browsing this forum: Andrius2021 and 23 guests